Loading...

Cauți un inginer pentru proiectul tău?

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Tamplarie Aluminiu

Orientarea către design, nevoia de sisteme de tâmplărie complexe, durabile şi cu posibilităţi arhitecturale variate au impus aluminiul ca soluţie ideală.

Tot mai mulţi clienţi îşi definesc identitatea prin intermediul clădirilor cu vitraje ample, faţade tip perete-cortină, sere şi cupole de sticlă, situaţie în care aluminiul este absolut necesar.

În acelaşi timp această soluţie este perfect compatibilă şi cu locuinţele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu barieră termică, ce asigură o izolare foarte bună şi rezistenţă mare la acţiunea factorilor de mediu, de până la 50 ani.

Faţa de sistemele concurente, tâmplăria de aluminiu garantează cea mai uşoară întreţinere, culoarea rămânând neschimbată în timp, datorită vopsirii în câmp electrostatic. Paleta coloristică este practic nelimitată, oferind posibilităţi arhitecturale deosebite.

Tâmplăria de Aluminiu are rezistenţa specifică metalelor, nefiind necesară armarea suplimentară, rezistenţa obţinută în condiţiile unei greutăţi reduse, având un efect minim asupra rezistenţei clădirilor.

Bariera termică din poliamidă a tâmplăriei de aluminiu elimină conductivitatea termică a metalului, asigurând un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de tâmplărie PVC. Feroneria este produsă de Lavaal, Sirius, garantată la minim 15.000 de cicluri închidere-deschidere, cu variate posibilităţi de deschideri (simplă, oscilobatantă, culisantă).

Geamul termoizolant folosit are structura 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefracţie, colorat sau reflexiv, cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cât şi geam termopan Low-E având un coeficient de transfer termic de 1.4 W/(m²K).

Design inovativ

Versatilitate extrema cu un aspect curat si placut din punct de vedere estetic.

Comfort fara compromis

Performante fiabile în ceea ce priveste etanseizarea termica și meteo.

Calitate garantata

Fiecare componenta este supusa unor controale de calitate foarte stricte .

Tamplarie PVC

Realizarea sistemelor de uşi şi ferestre din profile de PVC extrudat este o soluţie modernă, ce ia din ce în ce mai mare amploare atât în România, cât mai ales în ţările UE.

Această tendinţă este rezulatul direct al proprietăţilor acestor sisteme de tâmplărie PVC:

  • Cheltuieli minime: cost de achiziţie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de căldură din locuinţă la nivele foarte mici.

  • Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului).
  • Întreţinere uşoară, nesolicitând vopsiri sau lăcuiri repetate.
  • Rezistenţă optimă prin folosirea armăturii zincate de 1.5 mm.
  • Estetică deosebită şi posibilităţi coloristice nelimitate.
  • Feronerie germană produsă de MACO – lider european în domeniu, garantată la minim 15.000 de cicluri închidere-deschidere, cu variate posibilităţi de deschideri (simplă, oscilobatantă, culisantă).
  • Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefracţie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cât şi geam termopan Low-E având un coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK.

Raport calitate pret

Ferestrele și ușile din material plastic din profiluri prezintă un excelent raport calitate-preț.

Design inovativ

Design perfect cu linii drepte sau rotunjite, economie de energie & paleta larga de culori.

Design inovativ

Design perfect cu linii drepte sau rotunjite, economie de energie & paleta larga de culori.

Parteneri de incredere

Pentru a ne indeplini misiunea si a livra servicii de calitate inalta, lucram cu parteneri din toata tara.
Fara acestia nu am putea livra serviciile noastre la cele mai ridicate standarde.