Loading...

Aveti un proiect de construcție cu care vă putem ajuta?

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Despre Mivateo

MIVATEO 2007 este o companie cu capital privat infiintata in 2007 .

Obiectul principal de activitate il reprezinta executia si montajul de tamplarie din aluminiu si PVC, placare fatade ventilate cu bond,executia de pereti cortina,inchideri structuri metalice cu panouri sandwich si executia de structuri metalice usoare.

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personal de inalta si medie calificare precum si subantreprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare. La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte.

Atat proiectarea cat si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari.

Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competent si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand compania Mivateo 2007 ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standard de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

Prin profesionalism si calitate in executarea lucrarilor Mivateo 2007 are misiunea de a contribui in mod pozitiv la dezvoltarea relatiilor de colaborare in cadrul activitatilor pe care le intreprinde.

Cu ce ne ocupam?

Compania noastra pune la dispozitie un colectiv experimentat pentru urmatoarele categorii de lucrari.

Placare fatade ventilate cu bond

Executia de pereti cortina

Executia si montajul de tamplarie din PVC

Executia si montajul de tamplarie din Aluminiu

Executia de structuri metalice

Inchideri structuri metalice cu panouri sandwich

Dotari & Echipamente

 • Atelier de productie – 200mp

 • Masini specializate transport marfa si produse finit

 • Linie completa prelucrare si productie tamplarie aluminium-PVC

 • Linie completa prelucat material compozit de tip bond

 • Scule si echipamente necesare realizarii de confectii metalice

Lucrari recente

Fiecare proiect reflecta profesionalismul cu care lucram. Vizitati sectiunea dedicata proiectelor noastre pentru a vedea mai multe informatii despre fiecare lucrare.

VEZI TOATE PROIECTELE

Parteneri de incredere

Pentru a ne indeplini misiunea si a livra servicii de calitate inalta, lucram cu parteneri din toata tara.
Fara acestia nu am putea livra serviciile noastre la cele mai ridicate standarde.

CERE OFERTA PERSONALIZATA

  Prenume (Obligatoriu)
  Nume (Obligatoriu)
  Adresa de e-mail (Obligatoriu)
  Numar de telefon (Obligatoriu)

  Alege unul dintre servicile noastre (Obligatoriu)

  Subiect

  Cu ce te putem ajuta?