Loading...

Aveti un proiect de construcție cu care vă putem ajuta?

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Pereti cortina

Faţadele din sticlă şi aluminiu, autoportante, cu proprietăţi termo şi fonoizolatoare, poartă numele uzual de perete cortină, adaptare în limba română a denumirii „courtain wall” din engleză.
Structura se poate aplica pentru planuri verticale, pentru cele înclinate cu pantă negativă sau pozitivă, dar şi pentru acoperişuri (luminatoare si cupole).

În momentul în care arhitecţii doresc o faţadă din sticlă si aluminiu, noi putem oferi toate tipurile de lucrări necesare înfăptuirii celor mai îndrăzneţe planuri arhitecturale, pentru toate tipurile de spatii.

Pereţii cortină reprezintă o modalitate facilă de a îmbraca o construcţie, timpul de execuţie a lucrării este mic, iar întreţinerea este relativ ieftină şi uşoară.

Tipologii de pereti cortina

Clasic

Profile care acoperă vizibil sticla atât pe verticală cât şi pe orizontală.

Semi-structural

Se observă doar un contur de aluminiu care rigidizează prinderea.

Structural

La exterior se vede numai sticla, aplicată pe profilele de aluminiu prin sigilare

În cazul de perete cortină structural sau semi-structural vizibile sunt numai sticla şi garniturile EPDM înguste, dintre ochiurile de sticlă, dând impresia unui perete în întregime din sticlă, cu un impact estetic deosebit. Evident, acest tip de perete cortină este şi cel mai costisitor.

Pentru toate aceste tipologii de pereţi cortină compania noastră asigură o execuţie rapidă şi de cea mai bună calitate, aşa cum am demonstrat din anul 2003 şi până în prezent, mărturie fiind multitudinea de lucrări de tip cortină pe care le-am realizat. Proiecte specifice fiecărei lucrări, se bazează pe planurile efectuate de arhitecţi şi firme specializate.

Experienta ne demonstrează că există o cerere reală de companii care să poată să asigure o abordare profesională şi de calitate superioară a acestei probleme, în strictă concordanţă cu noile reglementări în domeniul pereţilor cortină şi faţadelor ventilate.

Ca urmare a acestei experienţe suntem printre puţinii specialişti capabili sa ofere o soluţie care să respecte viziunea arhitectului, aşteptarile beneficiarului şi cerinţele proiectului, în codiţiile unui preţ deosebit de competitiv.

Puncte forte

Solutii personalizate

Design unic pentru fațadele dvs. cu o senzație crescută de caracter si eleganta.

Durabilitate

Peretii cortina pot sustine panouri foarte mari din sticla si ofera niveluri de izolare extrem de bune.

Asteptam o provocare!

Echipa noastra va ofera solutii de produse personalizate, pentru a va realiza orice proiect.

Parteneri de incredere

Pentru a ne indeplini misiunea si a livra servicii de calitate inalta, lucram cu parteneri din toata tara.
Fara acestia nu am putea livra serviciile noastre la cele mai ridicate standarde.